Openingstijden: wo, do, vr, za, zo 13:30 - 16:30 uur

VANAF 19/9 WEER 5 DAGEN PER WEEK OPEN

by admin

PETERSHUIS BLIJ MET VERSOEPELINGEN

Voor doorstroomlocaties zoals musea worden vanaf 25 september alle toegangsbeperkende maatregelen opgeheven. Dat wil zeggen: de anderhalve meter afstand is dan niet langer verplicht in het museum. Voor musea geldt bovendien dat er geen coronatoegangsbewijzen worden gevraagd. Bezoekers kunnen met deze nieuwe versoepelingen weer op een onbeperkte wijze genieten van een museumbezoek, zoals dat ook kon voordat corona uitbrak.  Het reserveren van tijdsloten en het dragen van een mondkapje was eerder al niet meer verplicht.

Kortom veel versoepelingen om museumbezoek weer bijna volledig te normaliseren. Basisregels als handen wassen, in elleboog niezen/hoesten én goed ventileren blijven wél bestaan. Het inachtnemen  van de anderhalve meterregel is weliswaar niet meer van kracht, maar wij vragen onze gasten wel om rekening te houden met andere bezoekers die nog wat meer afstand willen houden.

Weer op vijf dagen per week geopend

Na een langdurige sluiting ging Museum Het Petershuis met ingang van 5 juni 2021 weer open; aanvankelijk op drie middagen per week en daarna op vier. Met ingang van de expositie van kunstenaar Marlieke Overmeer, die vanaf 19 september 2021 voor het publiek toegankelijk is, gaan we weer open op de gebruikelijke vijf middagen per week.